Team


Docenten van de Voshaar opleiding MBO SB Outdoorsports & Guiding.

Kluif Jura

Raoul Kluivers

Geboren op de plaats waar nu het buitensportcentrum is, is Raoul van jongs af aan bezig met sport en natuur. Hij is met trainingen geven begonnen in ’86 en in de begin jaren ’90 heeft hij de opleiding gevolgd aan het CIOS in Heerenveen. Raoul combineert zijn jarenlange ervaring met pure passie voor sport en natuur.  Naast zijn specialisaties in de verschillende buitensportdiciplines is Raoul een specialist op het gebied van tracking, vogels en zoogdieren.
Opleidingen: CIOS Heerenveen: Buitensportinstructeur (kajakken en rotsklimmen) /Atletiek trainer / Loop- conditie trainer / Fitness instructeur. CSWI – Level 3, Wilderness Guide Boreal Forest Level 3 and Arctic Level 2, First Aid,  Wilderness First Aid, Avalanche Awareness, Search & Rescue, IGA Professional Interpretive Guide.

Profiel Raoul Kluivers LinkedIn

Outdoor Experience Logbook Raoul Kluivers

Logbook Wilderness Raoul Kluivers

IMG_20170923_170831 (3)

Margot Visser

Na afgestudeerd te zijn als leraar in het basisonderwijs is zij 17 jaar  werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening, zowel als pedagogisch medewerkster, lerares en coördinator. Hier heeft zij ruime ervaring opgedaan in het werken met en in teams.  Margot is een liefhebber van de natuur en buitensport en is geregeld te vinden in de Canadese Rocky Mountains en Franse Alpen. Momenteel is zij werkzaam bij de Voshaar als teamcoach, trainer en examinator MFA, trainer WFA, Plant Medicine specialiste en docente aan het MBO Voshaar Outdoorsports & Guiding. Margot is tevens IGA gecertificeerd Interpretive Hiking Guide en NCOI gecertificeerd Teamcoach

Richard Coulson-Day

Luc Pluijmen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: